Laptop kopen? Persoonlijke laptops samenstellen & online bestellen | Laptop Plus Molenwaard
(0184)662920
Contact

Leveringscondities


Hoe snel leveren jullie?
Op werkdagen voor 16.00 besteld betekent de volgende dag (uitgesloten zondagen) in huis, bestellingen geplaatst op vrijdag worden op zaterdag geleverd. Rembours zendingen worden derhalve niet op zaterdagen geleverd, maar zullen op de eerstvolgende maandag worden aangeboden.

ESD producten
worden via e-mail geleverd binnen enkele minuten na een geregistreerde betaling (Betaal dus met iDeal, CreditCard of Paypal om uw licentie direct beschikbaar te hebben)*.

Voor een exacte levertijd kan u het product bestellen, de levertijd zal in de winkelwagen worden getoond.

Bezorgopties
Tijdens het bestellen ziet u meerdere bezorgopties staan, hieronder lichten wij deze graag aan u toe.

5 Min levertijd: Dit product wordt via e-mail geleverd binnen 5 minuten na verwerking betaling
Afhalen: U haalt de bestelling bij ons af
Standaard levering: Wij versturen uw order, mits de orderwaarde boven € 100,- is aangetekend en verzekerd aan u op
Alleen op zondag afleveren: Uw zending wordt enkel op zondag bij u aangeboden, ongeacht de verzenddatum
Alleen op mijn adres afleveren: Wij verzoeken DHL het pakket alleen op het door u opgegeven adres af te leveren en dus niet bij buren
Voor 17.00 geleverd: De bestelling wordt voor 17:00 geleverd, de dag na verzending, dit betekend dus niet dat u MORGEN al geleverd krijgt, dit hangt af van de levertijd van de door u bestelde producten
 
Waarom staat er soms bij dat er 1-3 werkdagen levertijd is?
Omdat wij alle bestellingen volledig gebruiksklaar leveren (volledige installatie van o.a. Windows, Open Office, AVG Antivirus en enkele andere software pakketten) is het uit onze ervaring gebleken dat een installatie van een laptop/pc langer duurt dan gebruikelijk. Bij sommige producten heeft u ook een keuze uit het besturingssysteem, deze laptops staan klaar, maar moeten dus eerst volledig worden geinstalleerd alvorens ze worden uitgeleverd.
Concreet houdt dit voor u in dat als de laptop geleverd wordt, deze helemaal gebruiksklaar is en u onmiddelijk aan de slag kunt.
 
Leveren jullie ook buiten Nederland?
Ja, we leveren buiten Nederland, momenteel echter enkel standaard in de Benelux. Voor leveringen buiten de Benelux zijn afwijkende verzendkosten van toepassing. Vraag ons naar de voorwaarden.
 
Bezorgkosten
Bestellingen boven de € 450,- inclusief btw worden gratis bezorgd in zowel Nederland als Belgie. Bij bestellingen beneden de € 450,- inclusief wordt er € 9,95 in rekening gebracht voor verzending, bestellingen tot € 150,- inclusief worden met € 4,95 belast voor transport en verzending.
 
Hoe verzenden jullie?
Wij versturen alle pakketten naar Nederland en Belgie met een waarde hoger dan € 200,- aangetekend en verzekerd via onze huisvervoerder DHL. De minimale verzekerde waarde is € 500,-. Bij orders groter dan € 500,- binnen Nederland zal de verzekerde waarde zoveel mogelijk worden afgestemd op het totale orderbedrag inclusief BTW.

Status bestelling
Na het plaatsen van uw bestelling vindt u bij uw order diverse statussen, hierbij lichten wij de belangrijksten toe:

Wachten op orderverwerking: Uw order is nog niet door ons verwerkt, dit houdt in dat er nog een handmatige actie moet worden gedaan om te bepalen of we uw order kunnen verwerken.
Wachten op ontvangst betaling: Wij hebben uw betaling nog niet verwerkt en kunnen nog niet overgaan tot levering
Wachten op ontvangst goederen: Voor uw order zijn er nog bepaalde zendingen onderweg naar ons toe, zodra deze er zijn zal uw order worden verwerkt.
Wachten op assemblage & verzending: Alle goederen zijn bij ons binnen, er wordt overgegaan tot assemblage en direct opvolgend na het testen zullen we uw order verzenden.


*Bij het niet beschikbaar zijn van voorraad bij vendoren kan levering in hele enkele gevallen langer duren dan enkele minuten.
Of bel: (0184)662920
Uw mening telt
Onze huidige waardering:
9.3
E-mail voordeel
Ontvang als eerste via e-mail onze nieuwste aanbiedingen
Laptop Plus BV Voorstraat 5-7, 2964AH, GROOT-AMMERS, Netherlands https://www.laptopplus.nl/img/layout/logo.png (0184)662920